Vihje 1: Miten sitoa sukkahousut lapselle

Vihje 1: Miten sitoa sukkahousut lapselleEnsimmäiset kengät vauvan elämässä tulisi olla kauniita,On helppoa ampua, mutta samanaikaisesti älä hypätä pienimmästä liikkeestä. Kengät-lenkkarit täyttävät kaikki edellä mainitut vaatimukset, ja ne voidaan sitoa villa- tai puuvillakankailla.

Pinetille tarvitset villaa, jossa on kaksi kontrastia väriä

Ketjun valinta

Tarvitset samanlaisia ​​säikeitä, muttaeri värejä. Pohjat, nauhat ja koristeet, valkoinen lanka sopii, väriltään. Kirkkaat tyydytetyt värit ovat edullisia. Elävät asiat houkuttavat vauvan huomiota niin, että punainen tai sininen "iiris" tai villa sopii juuri oikeaan. Kiinnitä langan paksuus. Ei liian paksu villakoukku # 2 sopii iris on parempi ottaa työkalu ohuempi - 1,5.

pohja

Neulotut saappaat-lenkkarit alkavat pohjasta. Yhdistä 8-10 ilmansilmukan ketju valkoisella langalla. Se sijaitsee jalan pohjassa keskellä, joten sitä ei tarvitse sulkea renkaaseen. Ensimmäinen rivi on sidottu sarakkeisiin ilman virkkaa. Rivin lopussa (jossa lanka oli "häntä" viimeisellä silmukalla, solmio 3 ja solmukaa ketju toisella puolella, myös yksinkertaisilla palkkeilla. Neulo ympyrässä ja sitota jokaisen rivin alussa ja lopussa 5-7 ompeleen sarakkeessa niin, että saat tasaisen soikean. On mahdollista, että silmukoita on lisättävä muualle. Voit tehdä tämän edellisen rivin 1 sarakkeessa sitomalla säännöllisesti 2 virkaa ilman virkkaa. Pääasiassa on tehdä soikea tasainen, ilman sidoksia ja taitoksia.

sivuuttamaan

Yhdistämällä halutun pituisen ulkopohjan, siirry kohtaanmenettää valkoiset sivut. Jatka neulomista ympyrässä yksinkertaisilla palkkeilla, mutta lisäämättä niitä niin, että sivut ovat pystysuoria. Liitä tällä tavoin 3-4 riviä.

Yläosa

Vaihda toiseen väriin. Yhdistä toinen rivirivi yksinkertaisilla palkkeilla ilman lisäystä. Merkitse akselin paikka (voit sitoa solmua). Sukkahousun puolelta yhdistä kengännauhojen osat, jotka sitovat pareittain silmukoita, jotka sijaitsevat vastapäätä toisiaan vasten.

laiton

Bundle neulotaan ympyrässä lisäämättä japienennetään. Pattern - samat sarakkeet ilman virkkaa, jonka kanssa neulot pohjan ja yläosan. Tällä tavoin lähetä pari senttimetriä, mene valkoiseen lankaan ja tee toinen ympyrä. Toinen sukkahousu sitoo samalla tavalla.

Jalkapallo

Yhdistä 4 identtistä valkoista pientä pientä pientä. Jokaisen halkaisija - 2-3 cm. Tee tämä tekemällä 5 ilmansilmukan ketju ja sulje se rengasta. Yhdistä 2 silmukkaa nousuun. Suihkuta 1 rivi sarakkeita virkataan rengasta niin, että tasainen tai hieman kupera ympyrä tulee ulos. Muut rivit on neulottava ilman narua, jolloin kaksi silmukkaa kunkin ympyrän alussa. Ompele tai sitota ympyrät kengännauhoihin, joissa ne koskettavat ulkonevia luita. Yhdistä kaksi identtistä valkoista nauhaa. Aseta ne samalla tavoin kuin normaalisti urheilukenkien kengännauhoilla.
Vinkki 2: kuinka neuloa AmigurumiJapanissa näkyi ihastuttavia amigurumileluja,nimi kirjaimellisesti kääntää japanilaiselta "neulokseksi, kääritty". Nämä pienet leluolennot, virkattu, ovat erittäin pehmeitä, lämpimiä ja söpöjä, ne ovat voittaneet neulojen miesten sydämet maassamme.

Miten neuloa amigurumi
Tarvitset
  • - lanka;
  • - koukku;
  • - kuvakudosneula;
  • - kalastuslinja, lanka tai vahamaista lankaa;
  • - täyteainetta.
opetus

1


Neulomaan amigurumia varten kaikki langat sopivat: puuvillaa, esimerkiksi "Iris", akryyli, angora. Ainoa ehto on, että sen ei pitäisi olla paksu. Jos haluat pehmeää pörröllistä lelua, neulo mohairista, angorasta tai sekoitetusta langasta. Teksturoitujen miniatyyrien luominen on parasta puuvillakangasta. Myös liiketoiminnassa tulee olemaan useita lankoja, jotka ovat varastossa monissa neulotuoleissa.

2


Neulontaan tarvitaan koukku, sen kokosen tulee olla kooltaan pienempi kuin valmistajan suosittelemaa (se on tavallisesti merkitty tarralla lankaan). Näin varmistetaan, että kangas oli melko tiheä.

3


Aloita neulominen pään päältä. Tee ilmasilmukka tai ns. "Amigurumi-rengas" ja sitota sitten ensimmäinen rivi kuudella palkilla ilman virkkaa. Seuraavaksi neulo kaikki ompeleet kierteessä.

4


Jos et ole varma taidoistasi, käytäjotain pyöreää, esimerkiksi tennispalloa, mallina. Kiinnitä se neulomaan ja sitoudu keskelle. Poista sitten se ja jatka neulomista päinvastaisessa järjestyksessä. Seuraavaksi neulotaan runko, jonka pitäisi olla pienempi kuin pää, tassut ja muut tarvittavat yksityiskohdat järjestelmän mukaan.

5


Täytä kaikki osat täyteaineella. Se voi olla syntepon, holofayber, sintepuh tai silikoni. Ja pään pitäisi olla täyttämättä niin tiukasti, ja keho päinvastoin, koska se on mahdollista tiheämmin. Näin varmistetaan, että lelu on vakaampi, koska pää on suhteettoman suuri. Vakautta varten tassut voidaan täyttää palloilla, helmillä tai muilla pienillä muoviosilla.

6


Yhdistä kaikki osat. Ompele pääsi vartaloon samalla langalla kuin lelu oli neulottu. Sitten tassut, korvat ja muut yksityiskohdat.

7


Lelun kuono on koruompeloitu kuvakudosneulallatasainen kärki niin, että se ei vahingoita neulottua kangasta. Nokka ja silmät silvillään voidaan ostaa valmiiksi neulamyymälöissä ja liittää ne kuonoon. Viikset olisi valmistettava kalastuslinjasta, lanka- tai vahasta.