Vihje 1: Mitä "ristiin" tatuointi tarkoittaa?

Vihje 1: Mitä "ristiin" tatuointi tarkoittaa?Tatuoinnit ristin muodossa anonyymi sormella eivät oleaina välittää tietoja omistajasta, koska se on itsensä ilmaiseminen. Mutta useimmiten heillä on tietty merkitys. Siksi rakastajia koristamaan kehonsa, sinun on kiinnitettävä huomiota tietyn hahmon merkitykseen. Tatuointi sormen ristin muodossa voi kuljettaa sekä uskonnollista merkitystä, sosiaalista merkitystä tai rikollista identiteettiä.

Uskonnollinen risti Miley Cyrus

Elävä esimerkki ristin omistajasta anonyyminäsormi uskonnollisena ilmentymänä on Miley Cyrus. Tähän mennessä hänen ruumiinsa on 18 tatuointia. Niistä näet pienen ristin rengasrenkaan sisäpuolella. Miley mainitsee usein, että hän on kristitty ja uskoo vilpittömästi Jumalaan. Rengasrungon risti on vain uskonnollinen merkitys. Sosiaalisessa mielessä risti voi merkitä sitä, että tämän tatuoinnin omistaja on kasvanut ilman isää tai hänen menetystään, jos se on kuvattu rengasrenkaalla, jolla on pitkä pää harjan suuntaan. Jos risti sijaitsee sormen pitkä pää sormien, se tarkoittaa, että haltija pitää erittäin tärkeänä ystävä, olemisesta elämä "ystävien kesken" .Vuonna rikollinen maailmaan kuvia pienistä ristiä sormet, rinnassa ja temppeli pidetään pääasiassa naisten symbolit - varkaat. Tällaiset risteykset voisivat myös tarkoittaa, että alaikäinen tuomitsi omistaja. Mutta miehillä on tatuointeja rastilla, joka voi merkitä myös tuomitsevansa alaikäisten sekä Peter vankilan tuomittu tai, kuten sitä kutsutaan - Ristit. Monet vangit tällaisten risteysten avulla ilmaisevat tyytymättömyytensä heidän tuomionsa kanssa. Myös rengasrenkailla on usein rengasrenkaita, joilla on erilaiset merkitykset. Tärkeä osa tatuointien tulkintaa ristien muodossa on sellainen, johon se viittaa. Se voi olla kelttiläinen risti, jolla on erinomainen kauneus ja jolla on syvä merkitys. Kauneus se sijaitsee monimutkainen muotoilu monimutkaisia ​​kuvioita, ja merkitys piilotettu Celtic heimojen ja symbolisoi henkiseen kasvuun ja mies rajat nachalo.Yazychesky yleensä symboloi maskuliininen ja feminiininen tai neljään suuntaan (pohjoinen, etelä, itä, länsi). Toinen tyyppi rajat - rautaa, joka 14-luvulla oli symboli teutoniritarien, viimeisin symboli Saksan armeijan (1870), ja tänään se katsotaan, että rauta risti kantaa tunteen voimaa ja kunniaa. Goottilainen risti, vaikka ei ole uskonnollista merkitystä, perustuu kristilliseen ristiin. Christian Cross puolestaan ​​voidaan esittää pääasiassa kahdella tavalla: Latinalainen yksinkertainen puinen risti ja Jeesuksen ristiinnaulitsemisen Hrista.Latinsky risti on symboli ortodoksisen uskonnon ja kristinuskon. Yleensä se erottaa minimalismi kuvassa - tavallinen puinen risti, jossa suorat kulmat. Latinalaisen ristin muoto symboloi jumalallisia ilmenemismuotoja jo ennen kristinuskon ilmestymistä. Esimerkiksi Egyptissä risti symboloi ystävällisyyttä. Symbolismi, joka ilmestyy henkilön kanssa, seuraa sitä koko elämässä. Joillekin symbolismin miehityksestä tulee mielenkiintoinen harrastus, ja toisille - elämän todellinen merkitys. Tatuoinnit voivat olla hyvin mielenkiintoisia ja joskus pelottavia epämiellyttäviä. Tatuoinnit muodossa ristit, lähinnä, ei ole erityisen negatiivisia arvoja, mutta purkaa todellisen merkityksen tapauksessa on melko vaikeaa, ja ainoa, joka ei tiedä varmasti on omistajan ristin.
Vinkki 2: Mitä tatuointeja kutsutaan goottiksiGothic-tatuoinnit erotetaan armosta, runsaudesta tummia sävyjä. Useimmiten tatuointiartistit kuvaavat lohikäärmeitä, kuvitteellisia olentoja sekä erilaisia ​​kirjoituksia.

Tatuointi goottilainen tyyliTatuointi on aina ollut haasteyhteiskunta, eräänlainen vastalause. Näin eri ikäiset ihmiset julistivat yksilöllisyyttään. Tatuoinnit koristavat kehoa, vaikka monet pitävät niitä täysin epätasaisina. Gothic tatuoinnit ovat lähes aina tummia sävyjä. Samankaltaisia ​​kuvia pidetään suosittuna tatuoinnina grunge-tyyliin. Goottilainen on glamourin täydellinen vastakohta. Se ilmestyi kauan sitten, mutta saavutti suosionsa nuorisokulttuurien kukoistuksessa. Tämä on otettava huomioon ennen tatuoinnin tekemistä. Löydät lähes kaikki gotiikan tatuoinnit. Voit myös käyttää omia piirustuksiasi pohjana tuleville tatuointeille, jos olet ammattimainen taiteilija. Goottilaisia ​​tatuointeja pidetään parempana, koska niitä ei ole vain gothit, vaan myös pyöräilijät, rokkarit. Suosituimmat ovat kallojen kuvat sekä erilaiset kuvitteelliset merkit, ristit. Myös taistelutilanteet ovat varsin tärkeitä. Monet ihmiset haluavat laittaa kuvia keijuja, haltioita, sotureita, fantasiahahmoja ja vampyyrejä heidän ruumiissaan. Toiset valitsevat tatuointeja erilaisia ​​mystisiä ja uskonnollisia symboleja varten: ristit, kaatumiset, geometriset luvut ja myös taikamerkit, jotka löytyvät noituuden kirjoista. Noidat ovat yksi suosituimmista kuvista goottilaisessa tyylissä. Goottilaiset tatuoinnit näyttävät usein todellisilta. Tatuoijan on välitettävä kuvan realismi sekä kaikki yksityiskohdat ja pienet elementit. Tämä on joskus vaikeaa, joten on tarpeen etsiä isäntä joka ryhtyy tällaiseen työhön. Tatuoinnit myös valmiille ihmisille, jotka eivät tee mitään erityistä tunnetta. Goottiset kuvat ovat usein vain kauneutta. Gothic tatuoinnit ovat aina ohuita viivoja, tehdään tummilla sävyillä. Jotkut heistä voivat kuvata erilaisia ​​demonit sekä ihmisen kasvot, joita tuska vääristää. On syytä huomata, että nykyinen suhtautuminen tähän tyyliin on melko ristiriitaista. Jotkut eivät kiinnitä erityistä huomiota tällaiseen tatuointiin, kun taas toiset pitävät niitä merkkinä saatanismista, voodooismista, sekalaisuudesta. Siksi sinun pitäisi miettiä, tekikö itse samanlainen tatuointi.