Vihje 1: kuuluisia merkkejä sytyttimiä

Vihje 1: kuuluisia merkkejä sytyttimiäMaailmassa on satoja yrityksiäsytyttimet. Joillekin ihmisille nämä laitteet ovat vain korvaamisia otteluille, toisille - keräilijän tuotteelle. Sytyttimet pystyvät korostamaan sosiaalista asemaa ja tulemaan upeaksi lahjaksi.

Kuuluisat sytyttimet

Cartier

Vuonna 1867 kansainvälisessä näyttelyssä UniversalNäyttely Pariisissa Louis-Francois Cartier esitteli ensin sytyttimiensä. Nyt Louis-Francoisin perustama Cartier-talo on tunnustettu yhdeksi koruyritysten menestyneimmistä edustajista. Yli 150 vuoden ajan Cartier on tuottanut paitsi hienoja koruja myös kuuluisia soikeita sytyttimiä. Asiantuntijat väittävät, että yksi tämän yrityksen työntekijöistä oli ensimmäinen, joka ehdotti venttiilin avausmekanismin käyttöä sytyttimessä. Lähes kaikki Cartier-sytyttimet valmistetaan Sveitsissä. Kunkin keskimääräinen hinta on 1000 dollaria. Kahden vuoden ostamisen jälkeen yhtiö on valmis maksutta korjaamaan ja ylläpitämään.

Givenchy

Tällä hetkellä Givenchy - tunnetuinedustaja maailman muodista. Tyylikkyys ja halu huippuosaamista on kirjaimellisesti kaikessa: vaatteista hajusteisiin. Kuitenkin Givenchyn talon erityislinja on lisävarusteita. Suunnittelijat pyrkivät tekemään tavallisista asioista hyvän tyylin. Givenchy-kädensijat, käyntikortit ja sytyttimet eivät ole vain jokapäiväisiä esineitä, ne ovat tyylikkäitä ja kalliita koruja.

BIC

Asiakkaat näkivät BIC-tuotemerkin yli puoli vuosisataa sitten. Aluksi tämä tuotemerkki tuotti tavaroita yksinomaan miehille. Nyt kirjoitus BIC koristaa parranajovälineitä, kynät ja muut kirjoitusvälineet, sytyttimet. Yhtiön BIC: n ohjaama pääperiaate on tuottaa edullisia erinomaisia ​​tuotteita. Sytyttimet ja kynät menetetään useimmiten, joten niiden on oltava halpoja ja kohtuuhintaisia.

Zippo

George Blaisdell perusti Zippon vuonna 1932. Blaisdell oli innostunut itävaltalaisista sytyttimistä, että hän päätti tuottaa samanlaisia ​​tuotteita Yhdysvalloissa. Kuitenkin ostajat valittivat epätoivoisesti epäonnistuneesta suunnittelusta, joten heidän oli täytettävä paljon vaivaa. Zippon perustamisesta lähtien on tuottanut tuhansia eri sytyttimiä. Ne eroavat runkomateriaalista (tavallisesti messinkiä, kuparia, kromi-nikkeliseoksia, hopeaa, kultaa, titaania) ja ulko-koristeita (nahkaa, puuta, kumia, erilaisia ​​piirustuksia). Tähän mennessä Zippon tehtaat tuottavat noin 45 000 sytytintä päivässä.

Dunhill

Britti Alfred Dunhill avasi ensimmäisentupakkakauppa vuonna 1907. Vuonna 1923 hän tuli ajatukseen myydä sytyttimiä, joita voidaan käyttää yhdellä kädellä. Hän yhdessä hänen kahden työntekijänsä kanssa loi tällaisen lisävarusteen, joka osoittautui todella vallankumoukselliseksi. Dunhillin ensimmäistä sytytintä kutsuttiin nimellä Everytime, mutta sitten malleille annettiin nimen Unique. Vuotta myöhemmin, Dunhill-tuotemerkin alla, uusi sytyttimet (Tallboy). Vuonna 1956 Dunhill onnistui ravistamaan ihmiskuntaa uudelleen, vapauttaen maailman ensimmäiset sytyttimet butaanista.
Vinkki 2: Tunnetuimmat vaatetusmerkitKauppakeskukseen saapuminen voi vahingossa sekaantua: valtava valikoima myymälöitä ajoittain hämmentävää jopa kaunista myymälää. Jotta voit tehdä virheen ja nostaa laadukkaita ja tyylikkäitä uusia vaatteita, sinun on ensin ymmärrettävä vaatemerkkejä.

Tunnetuimmat vaatetusmerkit
opetus

1


Kuuluisien brändien joukossa on sekä ylellisiä vaatteitabrändejä ja massamarkkinoiden jättiläisiä. Ylelliset brändit on jaettu vaatteisiin jokapäiväiseen kulutukseen ja muotiin "haute couture". Siksi sinun on ensin ymmärrettävä, mitkä hinnat vastaavat tarpeitasi.

2


Jos hinta ei ole tärkeinpainopisteitä vaatteiden valinnassa, voit kiinnittää huomiota kuuluisiin vaatemerkkeihin, jotka ovat tunnettuja materiaaliensa laadusta ja räätälöimisestä. Lisäksi hyvin tunnetut tuotemerkit korostavat asemaa. Jokapäiväiseen kulutukseen voit valita rento-merkkien kokoelmista vaatteita. Tommy Hilfiger, Burberry, Isabel Marant, Guess, Hugo Boss.

3


Työstä ja virallisista tapahtumista tunnetaanvaatemerkit tarjoavat laajan valikoiman klassisia puvuja, tiukat leningit, hameet, housut takit ja takit. Kun valitset pukeutumiskoodia vastaavia vaatteita, kannattaa kiinnittää huomiota merkkeihin Chanel, Prada, Valentino, Victoria Beckham, Louis Vuitton, Gucci ja Emilio Pucci.

4


Siirry viralliseen iltaan, valitse asu,vastaa tapahtumaa. Tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Zac Posen, Dolce & Gabbana, Badgley Mischka, Oscar de la Renta ja Vivienne Westwood.

5


Jos sinusta tuntematon brändi ei ole tärkein asiavalita vaatteita ja kiinnittää sitten huomiota massamarkkinoihin. Suurin osa Venäjän massamarkkinoista on espanjalainen Inditex-yhtiö. Se sisältää kuuluisia vaatemerkkejä kuten Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti, Uterque. Inditexin lisäksi Espanjasta edustaa Mango-brändi massamarkkinoilla.

6


Giant H & M (Hennes & Mauritz) - ruotsimassamarkkinat - myy vaatteita tunnetun brändin alla samalla nimellä sekä tuotemerkkien COS, Monki, viikonpäivä, halpa maanantai ja & muut tarinat. Brändit Topshop ja New Look edustavat Iso-Britanniaa massamarkkinoilla. Saksa - C & A, Tom Tailor ja New Yorker. Alankomaat - Mexx. Ranska - Promod ja Naf Naf. Amerikan massamarkkinat ovat edustettuina Venäjän markkinoilla Gap and Next -brändeillä.
Vihje 3: Kuinka sytyttää kasettipesästäSytyttimiä on useita vuoraus, josta voimme jakaa teille tänään. Näyttää siltä, ​​miksi, jos eri sytyttimiä myydään noin? Tosiasia on, että se ei välttämättä aina ole käsillä. Kotitekoisten savukkeensytyttimien valmistus taidot eivät koskaan häiritse. Seuraavien ohjeidenne mukaisesti voitte kehua itsestään valmistetusta sytyttimestä.

Kuinka tehdä tupakansytytin
opetus

1


Menetelmä yksi. Valmista hiha, uusi zippu (tai etsi vanha), poltin ja kupari-hopea juote. Irrota liekki vetoketjusta ja irrota levy siitä, joka painaa sitä. Seuraavaksi poista kaikki zipp: n sisältö: levykiinnitys, suodatin ja pakkaus. Kaikki sisältö on koottu ja juotettu. Poista kaikki karheus tiedostolla ja anna sille oikea muoto. Kierrä pistokkeen juotettu sisältö holkkiin, työnnä kanava ja täytä bensiini. Sytytin on valmis.

2


Menetelmä kaksi. Valmista metalli kapea putki. Tee reikä sille pyörälle. Pyörän reikään aseta erityinen sytytin sytyttimeen jousella. Flintin täytyy olla pieni kuminauha. Tee kestävä metalli- tai seostakki korkilla. Kokoa koko rakenne. Ota tyhjä holkki. Valmistettiin metalliputken juote holkkiin. Täytä bensiinillä. Sytytin on valmis.

3


Kolmas tapa. Valmista holkki ja puuvilla. Leikkaa pieni puuvillakappale ja laske se holkkiin, joka on kostutettu bensiinillä suojaamaan sitä kosteudelta. Virtsan ulompi pää puhaltaa tarkkailemaan vuorovaikutusta sytyttimen kanssa. Tee silkki tiedostoon. Voit tehdä tämän juottamalla pienen kappaleen, jonka koko on noin 5 cm. Huuhtele bensiini holkkiin. Sytytin on valmis.