Energia Vampyyrit: 8 päätyyppiä

Energia Vampyyrit: 8 päätyyppiäEnergia vampyyri on henkilö, jokaon pakotettu auttamaan ihmisen energiaa hänen ympärillään. Energisen vampyyrin tavoite on herättää sinut tunteisiin, joista hän saa elinvoimaa. Näiden ihmisten on yksinkertaisesti löydettävä luovuttaja, josta voit tehdä äärettömän voimakkuuden. Kyky tunnistaa energian vampyyri ajoissa auttaa suojaamaan itsensä elinvoiman menetykseltä. Luovuttajan energiaa ei toisinaan voida nopeasti palauttaa. Psykologisten vampyyrien tyyppejä on kahdeksan.

Energia Vampyyrit: 8 päätyyppiä

avuton

Tällainen henkilö kysyy jatkuvastiauttaa, jopa kaikkein näennäisesti yksinkertaisissa elämäntilanteissa. Yllätytätte kauan ja ajattelette itseäsi: "No, kuinka voit olla niin ihmiselämättömyytesi?" Tällaisen henkilön tavoite on saada sinut osallistumaan aktiivisesti elämään ja auttaa häntä ratkaisemaan ongelmansa. Energian vampirismi tämän henkilön toimesta sinua vähitellen. Tämäntyyppiset vampyyrit kertovat jatkuvasti ja yksityiskohtaisesti heidän ongelmistaan ​​ja kysyvät aina apua, ja luovuttajat antavat mielellään heille, mutta vampyyrillä on aina jotain vastustaa hänen neuvonantajiaan. Loppujen lopuksi lahjoittajat alkavat kokea voimakasta emotionaalista uupumusta, ongelmaa ei koskaan ratkaistu ja vampyyri sai omansa.

kostonhimoinen

Tämä vampyyri käyttäytyy erittäin aggressiivisesti jahaastava suhteessa muihin. Hänen päällänsä on tiettyjä vaatimuksia, joita hän tekee muille, vaikka hän itse ei noudata niitä. Keskustele hänen kanssaan tai yrittää todistaa jotain hyödytöntä. Sinä vain pakotat itsesi tämän kanssa ja syötät sen tarpeellisella energialla.

riippuvainen

Yleensä nämä ovat ihmisiä, joilla on haitallinen vaikutusalkoholiriippuvuus. Tällaisilla ihmisillä on kapea todisteena luovuttaja, joka ruokkii heitä omalla tavallaan. Ensimmäinen luovuttaja on puoliso, joka pyrkii aina parantamaan tai auttamaan häntä. Toinen on nälkälinja, jos sellainen on. Lääkäriin, riippuvainen kertoo ongelmistaan ​​kaikissa väreissä, kuvaa hänen surunsa ja puutteensa. Kolmas luovuttajien ryhmä ovat sukulaiset (vanhemmat, sisarukset jne.). Nämä lahjoittajat ovat aktiivisesti pahoillani vampyyriä kohtaan, he yrittävät osoittaa osallistumistaan ​​ja ymmärtää ongelmansa. Toinen luovuttaja on myyjä, joka antaa tavaroita velassa. Hän on kuunnellut lupausta varhaisesta rahojen palauttamisesta kuukausia. Tämän miehen energia vahingoittaa kaikkia hänen ympärillään olevia ihmisiä

huomaavainen

Elämäsi tietyssä vaiheessa nainenmuuttuu äidiksi ja vain siihen. Se lakkaa olemasta itsenäisenä itsenäisenä henkilönä. Koko hänen elämänsä keskittyy yksinomaan lapsiin. Hän ei ota huomioon lapsensa etuja - hän tarvitsee tietää, mitä hän todella tarvitsee. Tämä on erittäin vaarallinen laji vampirism - täällä äiti lapsensa syö energiaa. Tällaisissa äideissä lapset sairastuvat usein, mutta vain hän osaa kohdella niitä asianmukaisesti, äiti tietää parasta, missä lapsen pitäisi mennä opiskelemaan ja kuka elää. Huolehtiva äiti tukahduttaa lapsensa persoonallisuuden ja tekee hänestä todella onneton.

kärsijä

Hän on jatkuvasti epäonninen. No, kaikki muut ovat aina onnekkaita, mutta hän ei. Näyttää siltä, ​​että kärsivällinen on ahkera ja hänen kätensä kasvavat siitä, mistä hän tulee, ja hän on aina valmis auttamaan, mutta ei ole onnea. Vahinkoajalla vampirismin taipumus alkaa näkyä jo aikuisikään, kun puolet elämästä on takana eikä hän ole koskaan pystynyt saavuttamaan mitään. Hän alkaa kritisoida sukulaisiaan, yrittää koko ajan houkutella huomionsa: hän vaikuttaa potilaaseen, sitten masentunut ja turhautunut. Hänelle on tarpeen keskittyä itseensä ystävien ja perheen huomion kohteeksi. Koko hänen seurueensa ei saa unohtaa hetken, kuinka paljon kärsivälle ei ole ollut elämässä onnea.

The Shrew

Hän pitää kaikesta, hyvin, tai lähes kaikesta. Vaalea mies herättää yleistä myötätuntoa hänen halukkuudestaan ​​pelastaa aina vaikeassa hetkessä, vaikka ei kukaan kysy sitä. Maltillinen mies pyrkii osoittamaan mahdollisimman suurta osallistumista kaikille läheisille. Kaikki hänen huomionsa on keskittynyt perheeseen. Tämä on hänen universuminsa todellinen keskus. Hän epäitsekkäästi palvelee miestä ja lapsia. Vaikea mies syö energiaa, kun hän häpäisee hänen perheenjäseniään olevan kiittämätön: "Minä olen paljastanut sinut koko elämäni, ja sinä ...".

prinssi

Lapsi, Prinssi oli huomion keskipiste. Hän oli lahjakas kaikessa heti, mutta ei mitään. Lapsena hän muutti usein harrastuksiaan, osallistui paljon piireihin ja leikkeihin. Niinpä prinssi ei voinut päättää millään tavalla: puolet elämästä kului, eikä hän koskaan onnistunut toteutumaan. Prinssi etsii syitä perheen epäonnistumisiin. Hänen avunantajansa ovat hänen vaimonsa ja lapsensa, jotka hänen mielestään syyttävät siitä, etteivät pystyneet saavuttamaan mitään elämässä.

prinsessa

Yleisin moderni nainenenergiavampirismi. Prinsessa uskoo, että kaikki ovat hänen velkaa. Se on maailman keskus, ja kaikki sen ympärillä olevat ihmiset ovat nöyryyttäviä orjia. Tämä vampyyri ei tunne kiitollisuuden tunnetta. Hän on tottunut tekemään paljon melua hänen ympärillään. Prinsessa on aina taipuvainen liioittelemaan hänen arvokkuuttaan muiden kustannuksella.