Mikä on verbien kaltevuus

Mikä on verbien kaltevuusMaailman maiden kielillä myönnetään eri summattaipumuksia. Jotta ymmärtää, mikä on verbien suosiota, on välttämätöntä tarkastella tätä taipumatonta luokkaa todellisuuden näkökulmasta ja ilmoitetun toiminnan epätodellisuudesta.

Mikä on verbien kaltevuus

Kaltevuus on verbin taipumaton luokka, joka ilmaisee toiminnan ja todellisuuden suhteen, arvioituna puhujan näkökulmasta.

Venäjällä kaltevuusjärjestelmä sisältää seuraavat:

1) todellinen kallistus, jota kutsutaan ohjeelliseksi;

2) epävarmuus ja ahdistusmallit edustavat surrealistista kaltevuutta.

Mikä on ohjeellinen mieliala?

Särkyvä kaltevuus (ohjeellinen) tarkoittaa toimintaa, joka on tapahtunut, tapahtuu tai tapahtuu.

Ohjeellinen mieliala on henkilökohtainen päättely, joka ilmaisee myös aikaa.

Viitteellinen - ainoa kielenkäyttö venäjän kielellä, jossa verbi on edustettuna 3 kertaa. Esimerkkejä: käynnissä, käynnissä, käynnissä; lukea, lukea, lukea.

Mikä on välttämätöntä tunnelmaa?

Imperatiivinen kaltevuus (välttämätön) on verbaalinen kaltevuus, joka ilmaisee erilaisia ​​sävyjä pyynnöstä, järjestyksestä jne.

Vaarallisten muotojen järjestelmä on melko kaunismonimuotoinen ja heterogeeninen: imperatiivisen mielialan muodoissa oleva ydinrakenne sisältää toisen henkilön muodot, koska imperatiivi palvelee ensisijaisesti vuoropuhelun tarpeita.

Välttämättömän mielialan verbit ovat välinpitämättömiä ajan luokkaan, koska imperatiumi automaattisesti nimeää tulevaisuussuunnitelmaan liittyvän toiminnan.

Kaikki muodot välttämätöntä muodostuu pääasiassa hetkellä loppuliitteellä "ja". Esimerkkejä: ajaa, lukea, ottaa, kuljettaa.

Mikä on osajakoinen (ehdollinen) kaltevuus

Aivojohtoinen (ehdollinen) kaltevuus (optimaalinen) tarkoittaa toimenpidettä joko toivottavaa tai mahdollista tietyissä olosuhteissa.

Muodollisesta näkökulmasta osajunnaisen mielialan muoto muodostuu seuraavasti: verbiksi menneessä jännityksessä kaikissa suvun muodoissa ja numeroissa ja hiukkasessa "(b)".

Esimerkki: Voisin elää.

Siten vastaus kysymykseen, mikä on verbien suosiota, on yksinkertainen. Kaltevuuden määrittämisessä on otettava huomioon verbi-muodon merkitys ja muodostuminen.