Mitä ne marsilaiset ovat?

Mitä ne marsilaiset ovat?24. syyskuuta 2014, ennen aamun hiljaisuuttaBangaloren intialainen kaupunki leikkasi ihmisten harmaasävyisiä suosionosoituksia. Ja se ei missään nimessä ollut uusien venäläisten kokous, nostalginen yhdeksänkymmentä vuotta. Tapahtuma oli paljon globaalia koko maailmalle.

Mars

Intia onnistuneesti täyttänyt IOM - ohjelman (operaatioMarsin kiertorata) ja vetäytyi Mangal-koettimeltaan punaisen planeetan kiertoradalle, jonka vuoksi tällainen erityinen pukeutumiskoodi asennettiin Mission Control Centeriin.

koetin

Projektin hinta on hämmästyttävä - se on vain 67 miljoonaa dollaria. Niinpä tunnettu tunnettu "Gravitaatio" oli käytetty noin 100 miljoonaa dollaria. Ja kaikki ammunta tapahtui kentällä.

Intia onnistui käynnistämään koettimen ensimmäisen kerran eikä menetä sitä. Nyt voimme puhua tästä maasta yhtenä Marsin tutkimuksen johtajista.

Venäjä on valitettavasti hyvin vaikea hallitapunaisen planeetan alue ja viimeinen Marsin tutkimuspyrkimys, joka käynnistettiin 8. marraskuuta 2011, päättyi toiseen fiaskoon. Venäjän interplanetary station "Phobos-ground" poltettiin maapallon ilmakehässä, ei koskaan lähdettään maapallon kiertoradalle. Haluaisin, että avaruusalukset ja koettelemukset kulkisivat punaisen planeettamme kosmisen avaruuden läpi, mutta jopa Venäjän marssi-ohjelman näkymät ovat melko epämääräisiä.