Vauhtia avaruuteen varjostaa tyylikäs paita

Vauhtia avaruuteen varjostaa tyylikäs paitaMonet muistan "kuuluisan" elokuvan "Armageddon" kanssaBruce Willis otsikkoroolissa. Elokuvan juoni on sankarillisesti koomikko. Useat öljykoneet lentävät asteroidiin, porataan reikä ja viedään se pois maapallolta ennen kuin auttavat polttoaineena juopuneita venäläisiä kosmonautteja hattuun, jossa on turkisnousu Mir-asemalla. Kuitenkin hymy katoaa ja surua ilmestyy kosmonautikoillemme sen jälkeen, kun tämän kuvauksen ruumiillistuma toteutui.

koetin

Euroopan avaruustutkimus Rosetta, 10vuotta kunniaksi komeetista 67P / Churyumova-Gerasimenko, saavutti tavoitteensa ja käynnisti pinnallaan erityisen moduulin Philae. Retkikunnan tarkoitus on puhtaasti tieteellinen. Tutkijat haluavat todistaa, että komeet ovat tuoneet maahan vettä maahan.

Tämä tapahtuma on tehnyt paljon melua tieteellisessäympyröissä, he jopa yrittivät rinnastaa hänet Gagarinin lentoon ja amerikkalaisten laskeutumiseen kuuhun (mikä on nyt kiistanalaista). Tapahtuman yhteydessä jopa taikurin ja hänen oppilaansa kaunis kaunokirjoitus on poistettu.

Mutta kaiken ilon menestys kymmenen vuoden työnristissä yksi hänen suorien executors Matt Taylor. Tutkija saapui toimittajiin tyylikkäässä paidassa, jossa oli puoliksi alastomia tyttöjä. Euroopan kansalaiset välittömästi unohtivat voitonsa ulkoavaruudessa ja alkoivat keskustella Taylorin paidasta. Kaveri joutui myös anteeksi anteeksi hänen moraalittomaan toimintaansa kyynelillä hänen silmissään.Matt Taylor

Nyt moduuli "Phil" on jännitteellinen ja odottaa lähestymistapaaComet aurinkoon lataamiseen. Jos kaikki menee normaalitilaan, moduuli alkaa lähettää haluamasi tiedon muutamassa kuukaudessa. Ehkä tuohon aikaan epäkeskisen tutkijan paidan intohimot ratkaistaan.