Onko totta, että tomaatti ja kurkku ovat marjoja?

Onko totta, että tomaatti ja kurkku ovat marjoja?Tomaatit ja kurkut ovat johtajia muun muassa.maataloustuotantoa takapihalla miehitetyillä alueilla. Ihmisissä heihin viitataan vihanneksia, koska heillä ei ole jälkiruokia. Kasvitieteellisen lainsäädännön mukaan monet suosittuja hedelmiä on kuitenkin pidettävä hedelminä, tarkemmin sanottuna marjoina. Tämä sääntö koskee myös näitä suosittuja kulttuureja.

Onko totta, että tomaatti ja kurkku ovat marjoja?

Kuten käy ilmi, Venäjän esi-isät olivat oikeassa,kun he kutsuivat tomaatin merentakaisten hedelmien "hullun marjan". Ei tosiasiassa, että tomaatit voivat aiheuttaa raivotautia, mutta koska se todella marjaa. Arkielämässä tuskin kukaan hyödyntää tätä tietämystä ja alkaa oikeudenmukaisuuden, jotta se voi noudattaa kauniisti kasvitieteitä. Lisäksi vuonna 1893 jopa Yhdysvaltojen korkein oikeus menettää nämä lait, jotka taloudellisen edun vuoksi (vihannekset olivat tulleja) luokitteli tomaatin vihanneksi.

Perinteen noudattaminen tieteen vastaisesti

Vain vuonna 2001 Euroopan unioni antoi määräyksen,mihin tomaatteihin viitataan hedelmissä. On kuitenkin äärimmäisen vaikeaa voittaa vanhoja perinteitä. Yleensä ihmiset jakavat vihannesten, hedelmien ja marjojen välillä maistelemaan ja käyttämään ruoanlaittoa. Se, jolla on makea maku ja joka on tarkoitettu jälkiruokien valmistukseen, on hedelmä. Ja mikä on suolaista, haudutettua, marinoitua - vihanneksia. Näin ollen hedelmiä kuten tomaatteja, kurkut, paprikat, munakoisot, pavut, pidetään samoja vihanneksia kuin juurekset, mukulat ja varret.

Minun on sanottava, että italialaiset olivat alunperinovat lähellä totuutta, kutsuvat tomaatin pomo d'oron hedelmää - kultaista omenaa. Kasvitieteilijöiden määritelmän mukaan se viittaa hedelmiin, ja hedelmän lajit luokitellaan marjaksi. Perinteisesti hedelmiä kutsutaan usein kaikeksi, joka kasvaa puussa. Kuitenkin sitrushedelmät kasvavat puulla, kesäkurpitsa, vesimeloni, meloni, kurkku - sijaitsevat pitkiä ruosuja, ja mustikoita, karpaloita, cowberries - matala pensaat. Mutta ne yhdistyvät yhdellä asialla - ne ovat kaikki marjoja.

Mitä kasvitieteilijät sanovat

Tiede ei siedä keinottelua eikä fantasiaa. Jos hedelmä on mehukas massa, jossa on paljon pieniä siemeniä, se kuuluu marjoihin. Ja marjat puolestaan ​​ovat meheviä hedelmiä, joihin voi kuulua myös omenat, päärynät ja monenlaiset yöpuvut ja kurpitsa. Toinen hedelmän ominaisuus on hedelmän ulkonäkö, joka on peitetty kuorella kukan munasarjoista. Mutta kukan munasarjasta on monia hedelmiä, joten hedelmää on parempi jakaa meheväksi, hedelmävarsiksi (kirsikka, luumu) ja kuiville hedelmille (papuja, pähkinöitä).

On sanottava, että latinalaista fructus-käsite ei olealun perin asetettiin tehtäväksi selkeä tasoittaminen hedelmälajikkeiden välillä, koska se on käännetty yksinkertaisesti "hedelmiksi". Kasvin käsite ei ole pikemminkin biologinen termi vaan kulinaarinen termi, joka on luonteenomaista Dalin kuuluisalle sanakirjaksi "keittiöpuutarhaksi". Siksi useimmille ihmisille puutarhan suosikki hedelmät pysyvät vihanneksina.